Graven Groep.

Duurzame mooimakers.

Over ons2023-07-26T13:18:39+00:00

Over ons

Geschiedenis
De deel en het kippenhok van het voormalig boerenbedrijf van de (schoon)ouders van Hans en Anja Graven was in 1977 het startpunt van schildersbedrijf Hans Graven.

Het schildersbedrijf werd in 1988 uitgebreid met woningstoffering. Door middel van modelkamers op de voormalige hooizolder werden veel sfeervolle en creatieve ideeën op het gebied van schilder-, behang- en stofferingswerk getoond. Stalenmateriaal en advieshoekjes namen de plek in waar voorheen de koeien stonden, op de voormalige deel.

Door een toename in werkzaamheden en activiteiten werd de locatie te krap en op 25 maart 2005 werd het nieuwe bedrijfspand op ’t Boske 1 te Aalten de nieuwe thuisbasis van de Graven Groep.

Alles onder één dak
Tegenwoordig is de Graven Groep een eigentijds bedrijf in zakelijk en particulier schilderwerk, vloeren, gordijnen en interieurontwerp. Ook hebben wij een grote showroom en gemotiveerde vakmensen die garant staan voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit wordt versterkt door onze korte communicatielijnen en gediplomeerde- en ervaren mensen.

Onze specialisaties zijn:

  • Binnen- en buiten schilderwerk (onderhoud, nieuwbouw en renovatie)
  • Glasservice
  • Wandafwerking en behangen
  • Decoratietechnieken
  • Vloeren en gordijnen (levering en montage)
  • Binnen- en buiten zonwering (levering en montage)
  • Interieur ontwerp en -advies
  • Verkoopstyling
  • Doe het zelf afhaal verf- en behangshop

Veilig werken
Wij werken met de nieuwste steigers, hoogwerkers en materialen. Ook buitenschilderwerk voeren wij uit met de modernste afschermsystemen en dat allemaal onder garantie. Milieu en Arbo staat bij ons hoog in het vaandel en al onze medewerkers zijn in bezit van een VCA-certificaat.

Graven Groep

U vindt de Graven Groep aan ’t Boske 1 te Aalten. We beschikken over een showroom vol inspiratie, een verfshop en natuurlijk staan onze vakmensen graag voor u klaar met advies en ondersteuning. Wanneer u een afspraak maakt, kunnen we u hiervoor de tijd en aandacht geven.

Onze openingstijden:

Ma – Vr 09:00 – 17:30*
Za 09:00 – 16:00*

* Tijdens vakantieperiode afwijkende openingstijden. Zie facebook pagina of bel even naar de Graven Groep.

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag

We ontvangen u graag op afspraak in onze showroom

Op zoek naar inspiratie of advies? U vindt het in onze showroom aan ’t Boske 1 te Aalten. Wij helpen u graag tijdens een afspraak verder onder het genot van een kop koffie.