Schilders

Schilders2022-09-30T13:48:28+00:00

Voor het verfraaien én duurzamer maken van exterieur en interieur

Schilderwerk draait om het verfraaien én duurzamer maken van exterieur en interieur. Graven Schilders helpt u graag om op beide vlakken het verschil te maken. Ons familiebedrijf staat al jaren garant voor het mooi maken en mooi houden van woningen en bedrijfspanden, van binnen en buiten.

Naast schilderwerk kunt u bij Graven Schilders ook terecht voor behang en wandafwerking, glasservice en coatingvloeren. Zo maken wij van uw woning of bedrijfspand één kloppend geheel.

Zit u al een tijdje te denken aan een andere kleur op uw muren of kozijnen? Of kan uw gevel of interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan bent u bij Graven Schilders aan het goede adres! Doet u het liever zelf? Dan helpen wij u graag met advies, materialen en de perfecte kleur.

Toch liever alles uit handen geven? Geen probleem, Graven Schilders heeft vakmensen die graag uw ideeën werkelijkheid maken. Met onze handige hulpmiddelen komen wij zo hoog als nodig is en leveren wij de kwaliteit die u van ons kunt verwachten.

Onderhoudsschilderwerk woonhuis Aalten

Ook voor het onderhoud van het schilderwerk van uw woning kunt u bij ons terecht. Want natuurlijk wilt u dat uw woning er piekfijn uitziet. Verzorgd schilderwerk is daarbij van essentieel belang. Het zorgt voor een goede uitstraling en het belangrijkste: het beschermt het hout tegen weersinvloeden zoals regen, wind en zon.

Bekijk hier alle "Schilders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag