Stoffeerders

Stoffeerders2022-09-30T13:42:08+00:00

Voor advies en inspiratie

Mist uw woning of bedrijfspand sfeer? Of kan de akoestiek beter? Met stoffering kunt u een compleet andere uitstraling bereiken, maar ook een betere akoestiek. Doormiddel van een andere vloer, raamdecoratie of zonwering maakt u uw woning of bedrijfspand aangenamer om in te leven.

Om de juiste keuze te maken in kleuren, materialen en andere mogelijkheden helpen wij u graag. Wanneer u het zelf wil doen, helpen wij u graag met advies. Ook kunt u uw project volledig uit handen geven en het door ons laten doen, ook dan geven wij advies en blijft u in controle.

Uiteraard weten wij hoe lastig het kan zijn de juiste kleur en materiaal keuze te maken, daarom nodigen wij u van harte uit om een afspraak met onze showroom te maken. Hier kunt u de materialen voelen en een beter beeld krijgen van wat bij uw woning of bedrijfspand past.

Willebrordschool Aalten

In de voormalige Willebrordschool in Aalten zijn 12 nieuwe woonplekken voor ouderen gerealiseerd. Wij hebben hier alle stoffering, beglazing en schilderwerkzaamheden mogen verzorgen.  De vloer is voorzien van pvc banen en de entree zones van schoonloopmatten. Ook hebben we o.a. elektrische screens en gordijnrails met inbetweens overgordijnen gemonteerd. In het kader van domotica zijn deze bedienbaar d.m.v. een wandschakelaar en afstandsbediening. Ook de verlichting is via deze afstandsbediening te bedienen. Er zijn enkele buitengevelkozijnen voorzien van HR++ beglazing en brandwerende beglazing, verder zijn kozijnen geschilderd en de wanden afgewerkt.

Bekijk hier alle "Stoffeerders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag