Stoffeerders

Stoffeerders2022-09-30T13:42:08+00:00

Voor advies en inspiratie

Mist uw woning of bedrijfspand sfeer? Of kan de akoestiek beter? Met stoffering kunt u een compleet andere uitstraling bereiken, maar ook een betere akoestiek. Doormiddel van een andere vloer, raamdecoratie of zonwering maakt u uw woning of bedrijfspand aangenamer om in te leven.

Om de juiste keuze te maken in kleuren, materialen en andere mogelijkheden helpen wij u graag. Wanneer u het zelf wil doen, helpen wij u graag met advies. Ook kunt u uw project volledig uit handen geven en het door ons laten doen, ook dan geven wij advies en blijft u in controle.

Uiteraard weten wij hoe lastig het kan zijn de juiste kleur en materiaal keuze te maken, daarom nodigen wij u van harte uit om een afspraak met onze showroom te maken. Hier kunt u de materialen voelen en een beter beeld krijgen van wat bij uw woning of bedrijfspand past.

Monument Varsseveld

Voor een particulier in Varsseveld zijn wij gestart met een 3D-plan. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het schilderwerk, de PVC visgraat vloeren, een traploper en duettes.

Bekijk hier alle "Stoffeerders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag