Inrichters

Inrichters2022-09-30T13:42:58+00:00

Voor interieuradvies, -ontwerp en planning

Uw interieur is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid en is iets waar u zich prettig in moet voelen. Het gevoel van thuiskomen na een lange dag, waar u tot uzelf kunt komen en waar u kunt genieten van ieder moment samen met uw dierbaren.

Mist u sfeer of harmonie in uw interieur, maar weet u niet wat u kunt veranderen? Wij van Graven Inrichters helpen u graag met interieuradvies, -ontwerp en planning. Hierbij houden wij rekening met uw persoonlijkheid en wensen, uiteraard aangepast op uw woning of bedrijfspand.

Wilt u dat uw huis eruit springt tussen de verkoopadvertenties? Dit kan bereikt worden met een mooi en opvallend interieur. Om dit te bereiken kunnen wij u helpen met verkoopstyling, zo weet u zeker dat het huis er stralend uitziet tijdens de bezichtigingen.

Ook helpen onze inrichters graag met het oplossen van één van de meest voorkomende problemen in een huis, opbergen. Wij maken op maat gemaakte wandkasten, waarin al uw spullen passen. Van kleding tot servies, overal hebben wij een oplossing voor.

Voor het bekijken van mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of maak een afspraak om gezellig langs te in onze showroom. Persoonlijke aandacht, daar draait het om.

Woonzorgcentrum Aalten

Voor een woonzorgcentrum in Aalten hebben we in het Grand Café de interieurkasten op maat gemaakt. Het behang dat we hebben aangebracht zorgt voor een gezellige extra sfeer.

Bekijk hier alle "Inrichters" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag