Werken bij

Werken bij2022-11-11T14:35:01+00:00

Duurzame mooimakers gezocht!

Wij zijn de Graven Groep, een familie van schilders, stoffeerders en inrichters. Vanuit onze locatie in Aalten bedienen we de zakelijke en de particuliere markt in het duurzaam verfraaien en beschermen van interieur en exterieur. Dat doen we met professioneel herstel- en schilderwerk, met complete ontwikkeling en realisatie van interieurinrichting, met de levering en toepassing van vloeren, wand- en raambekleding én zonwering.

We zoeken vakmensen die -net als wij- voldoening uit hun vak willen halen. Door woningen, bedrijfspanden en andere projecten mooier én duurzamer achter te laten dan toen we begonnen.

Allround schilder

exterieur – interieur – herstel – beglazing – behang

Allround stoffeerder

vloeren – wanden – raambekleding – zonwering

Werkvoorbereider / Calculator

voor particuliere en zakelijke projecten

Jij

Handig, flexibel en sociaal
Ben jij óók zo’n specialist in het verfraaien en verduurzamen van vastgoed? Het vraagt om vindingrijkheid én handigheid. We draaien onze hand niet om voor onverwacht herstelwerk of een situatie die andere oplossingen vraagt om het resultaat te bereiken dat we nastreven. We komen letterlijk bij mensen over de vloer. We doen ons best om bewoners en pandgebruikers zo min mogelijk te storen, maar we maken waar nodig wel graag contact om uit te leggen wat we doen en waarom, of welke (tijdelijke) gevolgen dit voor ze heeft. Daarvoor zijn communicatieve eigenschappen nodig. Handig, flexibel én sociaal: je past perfect in ons team als je over deze fijne eigenschappen beschikt!

Wij

Dit hebben we jou te bieden
We houden van ons vak, maar we zijn ook zuinig op onze collega’s. Zo beschik je over goed en veilig materieel en gereedschap en natuurlijk een goed salaris. We werven voortdurend mooie, hoogwaardige projecten voor een trouwe klantenkring. De lijnen zijn kort, we staan er altijd voor open om dingen slimmer of beter te doen. We werken samen hard maar nemen ook de tijd om met elkaar te genieten. Het betrokken team staat als één familie
voor elkaar klaar.

ZZP’er? We maken graag kennis met je. Ook voor zelfstandig ondernemers hebben we mooie projecten tegen goede samenwerkingsvoorwaarden zoals snelle betaling.

Geïnteresseerd?!

Herken je je in onze manier van werken? We komen graag met je in contact! Bel of mail Berjan Graven voor een vrijblijvende kennismaking!

T: 0543 – 49 12 30
M: berjan@gravengroep.nl