Schuifwandkasten2022-09-22T07:28:24+00:00

Schuifwandkasten

’s Ochtends wakker worden en vanuit het bed de inloopkast inlopen. Of ’s avonds voor een feestje even de garderobe inlopen om een leuke combi uit te zoeken. Een riante inloopkast is voor veel mensen een droom die niet past in hun woning, simpelweg door gebrek aan ruimte.

Is dit ook uw droom? Graven Inrichters kan voor u een kast op maat maken, zodat u dat gevoel van een inloopkast krijgt én geen ruimte onbenut laat. Dit is helemaal handig als u ruimtes heeft met schuine daken.

U kunt de wandkast volledig naar eigen smaak ontwerpen, zowel de binnen- als de buitenkant. Zo weet u zeker dat u genoeg hang- of juist ligruimte heeft om al uw kleding op te bergen. Ook zijn er mogelijkheden voor schoenenrekken, stropdashouders of lades, alles waar u behoefte aan heeft.

Behalve kledingkasten maken wij ook andere kasten op maat, bijvoorbeeld als roomdivider. Zoveel opbergruimte als u nodig heeft voor al uw boeken, speelgoed of verzamelingen.

Wij komen graag bij u thuis om de kasten in te meten. Hierna maken wij een 3D tekening op de computer, zodat u een goed beeld krijgt hoe het eruit kan zien. Wanneer al uw wensen doorgevoerd zijn, wordt de kast voor u besteld en door ons gemonteerd. Dan heeft u eindelijk die éne droomkast.

Op zoek naar meer opbergruimte? Neem gerust contact op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Woonzorgcentrum Aalten

Voor een woonzorgcentrum in Aalten hebben we in het Grand Café de interieurkasten op maat gemaakt. Het behang dat we hebben aangebracht zorgt voor een gezellige extra sfeer.

Bekijk hier alle "Inrichters" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag