Ontwerp2022-09-22T14:22:12+00:00

Ontwerp

U bent eruit. Uw interieur moet anders. U wilt uw persoonlijkheid meer naar voren laten komen, zich prettiger voelen thuis of moderniseren. Maar hoe is nog even de vraag. Voor advies kunt u terecht bij Graven Inrichters. Wij maken dan geheel naar uw wens een ontwerp voor uw woonwensen, of u het nou klein of groots aan wilt pakken.

Na een kennismakingsgesprek, waarbij we al uw wensen en uw situatie bekijken, nemen wij foto’s en meten we de maten van de ruimte op.  Als u bouwtekeningen van het huis heeft, is een kopie hiervan een handig startpunt voor ons.

Wanneer wij alle nodige informatie hebben gaan we aan de slag! We werken uw wensen uit tot een digitaal ontwerp, waarbij u de inrichting zowel 2D als 3D kunt bekijken. Zo krijgt u een goed beeld of het ontwerp bij u past. Laat u verrassen door onze experts en ontdek nieuwe mogelijkheden.

Benieuwd of wij een mooi ontwerp kunnen maken voor uw interieur? Neem gerust contact op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Monument Varsseveld

Voor een particulier in Varsseveld zijn wij gestart met een 3D-plan. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het schilderwerk, de PVC visgraat vloeren, een traploper en duettes.

Bekijk hier alle "Inrichters" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag