Verkoopstyling2022-10-11T08:25:50+00:00

Verkoopstyling

De keus is gemaakt: u wilt verhuizen. Dit is een spannende periode waarin veel gaat gebeuren. U regelt alles voor uw nieuwe woning, maar denkt u ook nog aan de verkoop van uw huidige woning? De verkoop gaat niet altijd vanzelf. Soms komt de woning niet goed uit de verf of zien mensen de mogelijkheden niet, zeker niet als het huis al helemaal leeg is.

Onze medewerkers van Graven Inrichters helpen u graag bij de verkoopstyling van uw woning. Hierdoor zien potentiële kopers wat er mogelijk is en maken wij het aantrekkelijk om te kopen. Zo komt de woning nog beter uit de verf, zowel op foto’s als bij de bezichtigingen.

De verkoopstyling gebeurt door middel van kleine aanpassingen op het gebied van opstelling, meubilair en een fris kleurtje. Alles voor een goede eerste indruk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

Appartementencomplex Veenendaal

Het appartementencomplex in Veenendaal hebben we voorzien van binnenschilderwerk, PVC vloeren en plinten, gordijnenrails, horizontale jaloezieën, douchewanden en screens. De 44 appartementen zijn inmiddels opgeleverd en klaar voor de verhuur.

Bekijk hier alle "Inrichters" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag