Advies2022-09-22T14:17:55+00:00

Advies

De dag is voorbij en u komt thuis, de jas gaat aan de kapstok en de schoenen uit. Tijd om te ontspannen, alleen of samen met uw geliefden. Uw interieur helpt hierbij, het zorgt ervoor dat u die warme thuiskomst ervaart en dat u volledig tot rust komt in uw huis. Voelt u zich niet thuis, mist u de warmte of zijn uw woonwensen zeer verschillend van elkaar? Wij kijken graag met u mee en geven advies. U bepaalt zelf hoever u met het advies wilt gaan. Wij kunnen namelijk ook helpen bij het schilderen, stofferen en inrichten.

Hoe een advies van Graven Inrichters kan verlopen in 4 stappen:

Stap 1: In een kennismakingsgesprek kijken we naar uw situatie en uw wensen. Daarnaast nemen wij de maten en foto’s van de ruimte. Als u bouwtekeningen van het huis heeft, is een kopie hiervan een handig startpunt voor ons.

Stap 2: Wij maken een advies met kleur-, behang- en vloerstalen en eventueel al een indeling. Deze bespreken wij met u en voeren eventuele wijzingen door.

Stap 3: Wanneer u akkoord geeft op het advies, ontvangt u de offerte.

Stap 4: Nadat er een akkoord is op de offerte regelen wij de bestelling, coördinatie, levering en planning. Wij hopen uiteindelijk een interieur op te leveren dat geheel aan uw wensen voldoet en waar u prettig in kan thuiskomen.

Benieuwd met welk advies wij komen voor uw interieur? Neem gerust contact op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Restaurant in Aalten

Voor dit project hebben wij het complete restaurant in een nieuw jasje gestoken. Fraaie eye-catchers op de muur en stijlvolle vloeren gelegd.

Bekijk hier alle "Inrichters" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag