Schilderwerken zakelijk

Schilderwerken zakelijk2022-09-22T14:01:16+00:00

Schilderwerken zakelijk

Het moment dat u aan komt rijden bij een bedrijf is veel bepalend voor het beeld dat u heeft van dat bedrijf. Dit komt door de uitstraling van het pand. Wanneer het goed onderhouden is, geeft dat vertrouwen in het bedrijf. Niet voor niets dat het onderhoud dan ook regelmatig moet gebeuren.

Schilderwerk heeft een groot aandeel in het aanzicht van het pand en zorgt ervoor dat het er net uitziet. Ook is het schilderwerk van belang bij het behoud van de waarde van het pand in de toekomst.

Is uw pand toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u de uitstraling veranderen? Graven Schilders is de vakman voor uw bedrijfspand, kantoor of vastgoed. Onze professionals zorgen ervoor dat uw pand representatief is en blijft. Graven Schilders helpt u bij zowel klein- als grootschalige projecten, hierbij staat kwaliteit altijd voorop. Zo komen uw klanten altijd met een positief gevoel bij u binnen.

Het aanzicht doortrekken in het interieur van uw pand? Graven Schilders verzorgt ook het binnen schilderwerk, zo zorgt u voor harmonie in uitstraling. Een andere kleur kan voor een compleet nieuwe omgeving zorgen, een omgeving waarin u en uw collega’s met plezier werken. Niet alleen gehele muren, maar ook alleen de kozijnen kunnen wij aanpakken. Hiermee kunt u het interieur toch een opfrisbeurt geven en een nieuwe uitstraling.

Naast buiten- en binnen schilderwerk kunt u bij ons ook terecht voor beglazing, behang, wand- en vloerafwerking én coatingvloeren.

Kijk voor een impressie van wat we allemaal doen en kunnen naar onze projecten.

Dulon College Ede

Het gebouw is gestript maar het betonnen casco is hergebruikt. Vervolgens is het weer opgebouwd en uitgebreid tot een energieneutraal onderwijsgebouw. De werkzaamheden die wij hier o.a. uitgevoerd hebben zijn; -ruim 15000m2 renovlies geplakt en gesaust in diverse kleuren, 2000m2 Bestaande betonnen kolommen gerepareerd en gesaust,  ruim 550m2 brandwerend glas geplaatst in eiken kozijnen. En 700m2 stofbinder en vloercoating aangebracht.  

Bekijk hier alle "Schilders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag