Schilderwerken particulier

Schilderwerken particulier2022-09-22T07:34:16+00:00

Schilderwerken particulier

Uw woning is de plek waar u thuis komt, een plek waarin geleefd wordt. Uw interieur zorgt ervoor dat u zich hier thuis in voelt. Het zorgt ervoor dat u na een werkdag thuis komt en geniet van de warme omgeving. Met de voetjes omhoog op de bank in een ruimte waar u blij van wordt. Of wanneer er gasten komen die iedere keer weer aangeven hoe mooi en harmonieus ze uw interieur vinden. Een interieur waarin uw persoonlijkheid weergegeven wordt.

Wilt u uw persoonlijkheid nog meer naar voren brengen? Of bent u toe aan een verandering van interieur? Dit kan al door een vrij simpele aanpassing. Schilderwerk heeft namelijk een enorm effect op de uitstraling van uw interieur. Of het nou alleen de kozijnen zijn of meerdere muren, Graven Schilders helpt u graag bij uw project. We geven u graag advies over de kleur- en materiaalkeuze, maar kunnen ook het werk voor u uit handen nemen.

Graven Schilders helpt u graag met uw buiten schilderwerk. Zo begint het thuiskomen al met het parkeren op de oprit: Een goed onderhouden woning waar u trots op mag zijn. Of uw woning een complete schilderbeurt nodig heeft of alleen een kleuraanpassing: we helpen u graag.

Inspiratie of advies nodig? We nodigen u van harte uit in onze showroom. Wanneer u een afspraak maakt, krijgt u de volledige aandacht voor al uw wensen.

Naast binnen- of buiten schilderwerk kunt u bij ons ook terecht voor beglazing, behang, wand- en vloerafwerking én coatingvloeren.

Kijk voor een impressie van wat we allemaal doen en kunnen naar onze projecten.

Onderhoudsschilderwerk woonhuis Aalten

Ook voor het onderhoud van het schilderwerk van uw woning kunt u bij ons terecht. Want natuurlijk wilt u dat uw woning er piekfijn uitziet. Verzorgd schilderwerk is daarbij van essentieel belang. Het zorgt voor een goede uitstraling en het belangrijkste: het beschermt het hout tegen weersinvloeden zoals regen, wind en zon.

Bekijk hier alle "Schilders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag