Verfshop2022-09-22T07:33:57+00:00

Verfshop

Verf is er in veel verschillende kleuren en soorten, daardoor is het van belang dat u de goede verf kiest voor uw project. Of u het zelf doet of het laat doen, wij assisteren u graag bij het uitzoeken van de juiste verf. In onze verfshop kunt u terecht voor inspiratie en verfproducten, zoals:

  • Schildersmateriaal
  • Verfverdunning en -schoonmaakmiddelen
  • Behangmateriaal en -lijm
  • Glasfolie
  • Glas en glassnijders

Uiteraard hebben wij ook een uitgebreide verfcollectie van verschillende merken zoals; Sigma, Sikkens, Histor en onze eigen Graven Groep verf.

Onze verfmengmachine kan meer dan 25.000 kleuren voor uw mengen! En met onze kleurmeter kunnen wij de kleur van een meegebracht stuk stof of iets anders meten, waardoor er een perfecte match voor uw interieur ontstaat. Zo weet u zeker dat uw kleur bij ons beschikbaar is.

Weet u nog niet precies welke kleur u mooi vindt bij uw interieur, dan kunt u gratis advies krijgen of kleurkaartjes meenemen om het bij uw thuis te kunnen bekijken.

Onderhoudsschilderwerk woonhuis Aalten

Ook voor het onderhoud van het schilderwerk van uw woning kunt u bij ons terecht. Want natuurlijk wilt u dat uw woning er piekfijn uitziet. Verzorgd schilderwerk is daarbij van essentieel belang. Het zorgt voor een goede uitstraling en het belangrijkste: het beschermt het hout tegen weersinvloeden zoals regen, wind en zon.

Bekijk hier alle "Schilders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag