Glasservice2022-09-22T07:34:11+00:00

Glasservice

De lichtinval in een woning of bedrijfspand kan de sfeer maken of breken. Met licht kunt u spelen, maar het kan ook erg lastig zijn. Beglazing kan hierin doorslaggevend zijn. Een andere uitstraling? Verduurzaming van uw woning of bedrijfspand? Of toch brandveiligheid? Allemaal zijn het redenen om de beglazing van uw woning of bedrijfspand aan te passen. Er is namelijk steeds meer mogelijk met beglazing. Of het nou gaat om isolatieglas, veiligheidsglas, zonwerend glas, brandwerend glas met certificaat, glas in lood, hardglazen deuren en puien of spiegels.

Graven Schilders is een erkend glaszettersbedrijf en specialist in alle bovengenoemde beglazingen. Naast beglazing doen wij ook glasrenovatie, raamfolies en glascoatings. Zo kunnen wij, samen met u, kijken naar een geschikte oplossing voor uw woning of bedrijfspand.

Voor inspiratie of advies kunt u op afspraak terecht in onze showroom, dan krijgt u persoonlijke aandacht voor uw project. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, we staan u graag te woord.

Voor een beeld van onze beglazingen kunt u neuzen tussen onze projecten.

Dulon College Ede

Het gebouw is gestript maar het betonnen casco is hergebruikt. Vervolgens is het weer opgebouwd en uitgebreid tot een energieneutraal onderwijsgebouw. De werkzaamheden die wij hier o.a. uitgevoerd hebben zijn; -ruim 15000m2 renovlies geplakt en gesaust in diverse kleuren, 2000m2 Bestaande betonnen kolommen gerepareerd en gesaust,  ruim 550m2 brandwerend glas geplaatst in eiken kozijnen. En 700m2 stofbinder en vloercoating aangebracht.  

Bekijk hier alle "Schilders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag