Wandafwerking & behang

Wandafwerking & behang2022-09-22T07:34:06+00:00

Wandafwerking & behang

Het wow-effect creëren in uw woning of bedrijfspand? Een echte eyecatcher, net iets anders dan anders. Dat kunt u bereiken met behang. Het idee dat je keer op keer een ruimte binnenkomt en versteld staat hoe mooi het is. Een leuk patroon, bijzondere kleuren of een prachtige foto. Met behang kan het allemaal. Zo wordt er een sfeer gecreëerd die echt bij uw persoonlijkheid of uw bedrijf past.

Heeft u een gaaf idee voor uw woning of bedrijfspand met behang? Wij van Graven Schilders helpen u graag met advies en inspiratie. Wij kijken met u mee naar de mogelijkheden en bieden de materialen voor als u het zelf wilt doen.

Naast behang zijn er ook andere wandafwerkingen waarbij wij kunnen assisteren. Denk bijvoorbeeld aan betegeling, lederen wandpanelen of steenstrips. Deze mogelijkheden zijn stuk voor stuk uniek en maken uw interieur helemaal af.

In onze showroom kunt u behang en wandafwerking van vele merken bekijken, voelen en zelfs meenemen. Zo kunt u op uw gemak de goede keuze maken.

Graven Schilders is er ook voor binnen- en buitenschilderwerk, beglazing en coatingvloeren.

Voor een beeld van onze wandafwerkingen kunt u neuzen tussen onze projecten.

Woonzorgcentrum Aalten

Voor een woonzorgcentrum in Aalten hebben we in het Grand Café de interieurkasten op maat gemaakt. Het behang dat we hebben aangebracht zorgt voor een gezellige extra sfeer.

Bekijk hier alle "Schilders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag