Zonwering2022-09-22T14:13:37+00:00

Zonwering

Heerlijk, de zon. Maar niets is vervelender dan de weerkaatsing van de zon in uw beeldscherm of zwetend aan de eettafel zitten. Ook voor een stukje schaduw op uw terras bent u bij Graven Stoffeerders aan het juiste adres.

Wij hebben verschillende oplossingen voor zonwering, zodat u kunt genieten van de zon op het juiste moment. U kunt bij ons terecht voor oplossingen, zoals; knikarmschermen, markiezen, uitvalschermen of serrezonwering. Deze komen allemaal van de gevel af en bieden dus zonwering voor binnen en buiten.

Daarnaast hebben wij ook screens, wat een vlak hangende zonwering is. Deze wordt geïnstalleerd aan uw buitenkozijnen, zijn zonwerend, maar u kunt nog wel naar buiten kijken.

Tot slot hebben wij ook rolluiken. Deze zorgen voor volledige verduistering van een ruimte en werkt ook als een beveiliging tegen ongewenste bezoekers.

Alle bovengenoemde buitenzonwering is te bedienen via handbediening of elektrische bediening.

Wilt u genieten van de zon zonder de nadelen? Graven Stoffeerders helpt u graag met advies en wij denken met u mee over de mogelijkheden. Wilt u graag persoonlijk contact? U bent van harte welkom voor een afspraak in onze showroom! Hier kunt u ook alle zonwering zien en voelen, zo kunt u nog beter uw keuze maken.

Willebrordschool Aalten

In de voormalige Willebrordschool in Aalten zijn 12 nieuwe woonplekken voor ouderen gerealiseerd. Wij hebben hier alle stoffering, beglazing en schilderwerkzaamheden mogen verzorgen.  De vloer is voorzien van pvc banen en de entree zones van schoonloopmatten. Ook hebben we o.a. elektrische screens en gordijnrails met inbetweens overgordijnen gemonteerd. In het kader van domotica zijn deze bedienbaar d.m.v. een wandschakelaar en afstandsbediening. Ook de verlichting is via deze afstandsbediening te bedienen. Er zijn enkele buitengevelkozijnen voorzien van HR++ beglazing en brandwerende beglazing, verder zijn kozijnen geschilderd en de wanden afgewerkt.

Bekijk hier alle "Stoffeerders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag