Showroom2022-09-22T14:17:00+00:00

Showroom

Enthousiast geworden om uw pand of woning een make-over te geven? En wilt u alles weten over hoe wij kunnen helpen bij uw wensen of ideeën? Kom op afspraak langs in onze showroom en laat u inspireren over de mogelijkheden.

In onze showroom helpen onze mensen u graag met het uitzoeken van vloeren, behang, raamdecoratie, zonwering en horren. Alles voor uw perfecte plaatje.

Willebrordschool Aalten

In de voormalige Willebrordschool in Aalten zijn 12 nieuwe woonplekken voor ouderen gerealiseerd. Wij hebben hier alle stoffering, beglazing en schilderwerkzaamheden mogen verzorgen.  De vloer is voorzien van pvc banen en de entree zones van schoonloopmatten. Ook hebben we o.a. elektrische screens en gordijnrails met inbetweens overgordijnen gemonteerd. In het kader van domotica zijn deze bedienbaar d.m.v. een wandschakelaar en afstandsbediening. Ook de verlichting is via deze afstandsbediening te bedienen. Er zijn enkele buitengevelkozijnen voorzien van HR++ beglazing en brandwerende beglazing, verder zijn kozijnen geschilderd en de wanden afgewerkt.

Bekijk hier alle "Stoffeerders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag