Vloeren2022-09-22T14:12:00+00:00

Vloeren

Lopen, dansen, springen, spelen, rollen, schuiven… Er wordt van alles gedaan op een vloer, daarom moet deze perfect bij uw wensen passen. Niet alleen de kwaliteit, maar ook de kleur en het materiaal. Want door de vloer, wordt een groot deel van het interieur bepaald. Voor al uw wensen zijn er verschillende mogelijkheden qua vloeren, lees hieronder welke mogelijkheden er zijn:

Laminaat
Laminaat is een veel gebruikte vloer en past bij ieder interieur door de vele kleuren en stijlen. Ook kunt u bij laminaat kiezen hoe u het gelegd wilt hebben, zo is het altijd naar uw wens.

Parket
Bij parket wordt onderscheid gemaakt tussen massief parket of lamelparket.

Massief parket bestaat uit massieve vloerdelen die na het leggen geschuurd en afgewerkt worden. Het voordeel van massief parket is dat het heel lang mee gaat, daarnaast werkt massief parket isolerend. Door de keuze in verschillende afwerkingen van het parket, past massief parket altijd in ieder interieur.

Lamel parket is kant-en-klaar, hierdoor hoeft het na het leggen niet meer geschuurd en afgewerkt worden.

Tapijt
Tapijt is een zachte vloerbedekking, met een warme uitstraling en een geluidsdempende werking. Gebruikt u bijvoorbeeld tapijt voor de slaapkamer, dan stapt u vanuit uw bed niet meteen op een koude vloer, heerlijk toch? Tapijt is er in alle kleuren en in verschillende hoogtes en technieken qua polen. Hierdoor kunt u de perfecte sfeer creëren. Daarnaast is de dempende werking van tapijt een extra pluspunt als u in een gehorige woning woont.

Ook kunnen wij tapijt op de trap leggen, hierdoor wordt de trap verbonden met de verdieping. Daarnaast zorgt het ervoor dat u minder snel uitglijdt.

Niet de gehele trap van tapijt? Kies dan voor traplopers, waarbij een deel van de trap belegd wordt met tapijt. Hierbij heeft u ook weer de keuze uit verschillende kleuren, polen en roedes.

Linoleum
Linoleum is een natuurproduct. Het bestaat uit onder andere lijnzaadolie, kurk of houtmeel, hars en jute. Linoleum anno nu kent heel veel mogelijkheden. Het is divers aan uitstraling en daarom dé duurzame keuze voor uw interieur.

Linoleumvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken, kostenbesparend, duurzaam, antistatisch en tijdloos. Doordat hier veel verschillende patronen en kleuren beschikbaar voor zijn, past het bij iedere wens die u heeft.

PVC
PVC vloeren zijn van kunststof, daardoor zijn ze super sterk en hebben ze weinig onderhoud. Hierdoor is een PVC vloer uitermate geschikt voor intensief gebruik. PVC vloeren zijn in verschillende uitstralingen beschikbaar. Zo kan het eruit zien als een houten vloer, maar ook als een tegelvloer.

Vinyl
Vinyl vloeren zijn van kunststof en hebben vele mogelijkheden. Vinyl is net iets zachter dan PVC, waardoor de vloer flexibeler is. De grootste voordelen van vinyl zijn de prijs, onderhoudsvriendelijkheid en het is makkelijk schoon te maken. Vinyl is er in verschillende uitstralingen en daardoor ook divers in te zetten.

Bent u toe aan een andere vloer, maar weet u niet wat bij uw wensen past? Graven Stoffeerders helpt u graag met advies en wij denken met u mee over de mogelijkheden. Wilt u graag persoonlijk contact? U bent van harte welkom voor een afspraak in onze showroom! Hier kunt u ook alle vloeren zien en voelen, zo kunt u nog beter uw keuze maken.

Woning Ulft

Voor een particulier in Ulft hebben wij een PVC visgraat vloer met band en bies gelegd. Dit geeft de woning een bijzonder klassiek effect.

Bekijk hier alle "Stoffeerders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag