Horren2022-09-22T14:14:24+00:00

Horren

Niets is vervelender dan insecten die uw huis binnendringen. Zit u rustig, vliegt er weer ééntje rond. U kunt de ramen dicht doen, maar juist met mooi weer wilt u graag frisse lucht in huis. Een simpele oplossing daarvoor zijn horren.

Met deze oplossing kan Graven Stoffeerders u helpen. Bij ons kunt u terecht voor horren voor in- en rondom uw huis. Zo houdt u de insecten buiten en kunt u alsnog genieten van frisse lucht.

Benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen voor uw huis? Graven Stoffeerders helpt u graag met advies en wij denken met u mee over de mogelijkheden. Wilt u graag persoonlijk contact? U bent van harte welkom op afspraak in onze showroom! Hier kunt u ook alle horren zien en voelen, zo kunt u nog beter uw keuze maken.

Willebrordschool Aalten

In de voormalige Willebrordschool in Aalten zijn 12 nieuwe woonplekken voor ouderen gerealiseerd. Wij hebben hier alle stoffering, beglazing en schilderwerkzaamheden mogen verzorgen.  De vloer is voorzien van pvc banen en de entree zones van schoonloopmatten. Ook hebben we o.a. elektrische screens en gordijnrails met inbetweens overgordijnen gemonteerd. In het kader van domotica zijn deze bedienbaar d.m.v. een wandschakelaar en afstandsbediening. Ook de verlichting is via deze afstandsbediening te bedienen. Er zijn enkele buitengevelkozijnen voorzien van HR++ beglazing en brandwerende beglazing, verder zijn kozijnen geschilderd en de wanden afgewerkt.

Bekijk hier alle "Stoffeerders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag