Horren2022-09-22T14:14:24+00:00

Horren

Niets is vervelender dan insecten die uw huis binnendringen. Zit u rustig, vliegt er weer ééntje rond. U kunt de ramen dicht doen, maar juist met mooi weer wilt u graag frisse lucht in huis. Een simpele oplossing daarvoor zijn horren.

Met deze oplossing kan Graven Stoffeerders u helpen. Bij ons kunt u terecht voor horren voor in- en rondom uw huis. Zo houdt u de insecten buiten en kunt u alsnog genieten van frisse lucht.

Benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen voor uw huis? Graven Stoffeerders helpt u graag met advies en wij denken met u mee over de mogelijkheden. Wilt u graag persoonlijk contact? U bent van harte welkom op afspraak in onze showroom! Hier kunt u ook alle horren zien en voelen, zo kunt u nog beter uw keuze maken.

Monument Varsseveld

Voor een particulier in Varsseveld zijn wij gestart met een 3D-plan. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het schilderwerk, de PVC visgraat vloeren, een traploper en duettes.

Bekijk hier alle "Stoffeerders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag