Raamdecoratie2022-09-22T14:12:51+00:00

Raamdecoratie

Kijkt iedereen zo bij uw woning naar binnen? Klinkt het bij u net als een sporthal? Of mist uw woning sfeer? Dit zijn allemaal problemen waar raamdecoratie een oplossing voor kan bieden. Raamdecoratie zorgt namelijk voor een stukje privacy en sfeer in huis. Ook zorgt het voor een stukje geluidsdemping. Er zijn binnen raamdecoratie veel verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Zo hebben wij:

  • Jaloezieën
  • Plissé of duette
  • Rolgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Overgordijnen

Bij ons kunt u terecht voor verschillende merken, ook voor Luxaflex.

Jaloezieën
Wanneer u voor jaloezieën kiest, heeft u keuze uit houten of aluminium jaloezieën.

Houten jaloezieën hebben een mooie, natuurlijke uitstraling. Ze kunnen van zowel hout als bamboe zijn en zijn er in verschillende kleuren. Door het klassieke ontwerp van de jaloezieën kunt u heel makkelijk sfeer in de ruimte brengen, door de jaloezieën dicht te draaien. Jaloezieën zorgen voor een mooie controleerbare lichtinval, zodat u geen last van het licht heeft.

Aluminium jaloezieën hebben een industriële uitstraling en zijn vrijwel overal toepasbaar. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten, waardoor er altijd wel een keuze is die bij u past.

Plissé of duette
Met plissé of duette kiest u zelf of u gedeeltelijk of geheel het raam afdekt. Plissé en duette zorgen voor maximale privacy doordat men er niet doorheen kan kijken. De mogelijkheden aan kleuren en stoffen zijn eindeloos en met de keuze voor top-down-bottom-up kunt u het zo speels maken als u zelf wilt.

Rolgordijnen
Rolgordijnen zijn te vinden in de meeste interieurs, omdat ze zo veelzijdig zijn. Vele kleuren en stoffen zijn beschikbaar voor rolgordijnen, hierdoor kunnen ze dienen als in-between of verduisterend gordijn. Wel zal er altijd nog een straaltje licht langsheen komen, maar het is een echte sfeermaker.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen zijn vergelijkbaar met rolgordijnen, maar hebben een zachtere uitstraling. Doordat de stof achter elkaar gevouwen wordt bij het omhoog doen, ontstaat er als het ware een deken voor uw raam. Ook bij vouwgordijnen is er legio keuze aan stoffen en kleuren, waardoor ook vouwgordijnen passen bij ieder interieur.

Overgordijnen
Overgordijnen geven nog meer sfeer en kunnen goed gecombineerd worden met andere raamdecoratie. Daarnaast bieden overgordijnen ook een dempende werking, waardoor de ruimte nog aangenamer wordt. Overgordijnen zijn zowel lichtdoorlatend als verduisterend beschikbaar en de keuze in stoffen en kleuren is eindeloos. Voor ieder interieur is er een passend overgordijn.

Behoefte aan sfeer en privacy, maar geen idee wat de beste oplossing is voor uw woning? Graven Stoffeerders helpt u graag met advies en wij denken met u mee over de mogelijkheden. Wilt u graag persoonlijk contact? U bent van harte welkom voor een afspraak in onze showroom! Hier kunt u ook alle raamdecoratie zien en voelen, zo kunt u nog beter uw keuze maken.

Monument Varsseveld

Voor een particulier in Varsseveld zijn wij gestart met een 3D-plan. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het schilderwerk, de PVC visgraat vloeren, een traploper en duettes.

Bekijk hier alle "Stoffeerders" projecten

Advies of inspiratie van Graven Groep

Wanneer u een idee of juist géén idee heeft, kunt u bij ons terecht voor advies en inspiratie. Wij helpen u graag op het gebied van schilderwerk, stoffering of interieur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze vakmensen.

Adviesgesprek aanvraag